Σελίδες

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Οι μαθητές της ειδικότητας Οχημάτων του ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας έβαψαν το εργαστήριο του Ηλεκτρικού Συστήματος Αυτοκινήτου (Η.Σ.Α. - DeLorenzo)


Οι μαθητές της Γ΄ τάξης της ειδικότητας Οχημάτων με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Σιδηροπούλου Καλιρρόη και Τζώρτζη Κων/νου (ειδικότητας ΠΕ 18.18 Οχημάτων), του Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.) & του ΕΠΑΛ  Αλεξάνδρειας έβαψαν εθελοντικά το εργαστήριο Ηλεκτρικού Συστήματος Αυτοκινήτου (Η.Σ.Α. - DeLorenzo) στα πλαίσια της δράσης "Αγαπώ το σχολείο μου, βάφω το Εργαστήριό μου".


Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν είναι:
1.  Χρωματισμός (βάψιμο) των εσωτερικών τοίχων {μπλε σκούρο το κάτω μέρος των τοίχων, λευκό το πάνω μέρος των τοίχων}.
2.  Αλλαγή της διακόσμησης του εργαστηρίου (τοποθέτηση αφισών κλπ).

3.  Τοποθέτηση Πίνακα Μαρκαδόρου (αγορά της Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε. του Δήμου Αλεξάνδρειας, η τοποθέτηση έγινε με την αρωγή του τμήματος της Γ΄ Ψυκτικών και των εκπαιδευτικών κ.κ. Βασίλη Πλατσά ΠΕ 17.04 & Μπέλα Γεώργιου ΔΕ01.12).

Οι μαθητρές που έλαβαν μέρος στη δράση είναι:
οι μαθητές της Γ΄ τάξης της ειδικότητας των Οχημάτων και ιδιαίτερα οι Νικολόπουλος Διονύσης, Παπαδόπουλος Ευθύμιος, Δαουκόπουλος Θόδωρος, Λαπατούρας Πέτρος.

Τα χρώματα ήταν χορηγία του Δήμου Αλεξάνδρειας μετά από ενέργειες του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Τόκα και του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε. του Δήμου κ. Συρόπουλου, που επανειλημμένα επισκέφθηκαν το σχολικό συγκρότημα ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας και καθημερινά προσπαθούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τα προβλήματα που προκύπτουν.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου