Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Οι μαθητές της ειδικότητας της Πληροφορικής του ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας έβαψαν το εργαστήριο της Πληροφορικής


Οι μαθητές της Γ΄ τάξης της ειδικότητας Πληροφορικής με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Παπαστεργίου Αναστασίας (ειδικότητας ΠΕ 20 Πληροφορικής-Υπεύθυνη Τομέα), του Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.) & του ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας έβαψαν εθελοντικά τα εργαστήρια Πληροφορικής Σ5 (210), Σ6 (220) και το εξωτερικό προθάλαμο των εργαστηρίων στα πλαίσια της δράσης "Αγαπώ το σχολείο μου, βάφω το Εργαστήριό μου".

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν είναι:
1. Χρωματισμός (βάψιμο) των εσωτερικών τοίχων.

2. Τοποθέτηση Πίνακα Μαρκαδόρου (αγορά της Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε. του Δήμου Αλεξάνδρειας, η τοποθέτηση έγινε με την αρωγή του τμήματος της Γ΄ Ψυκτικών και των εκπαιδευτικών κ.κ. Βασίλη Πλατσά ΠΕ 17.04 & Μπέλα Γεώργιου ΔΕ01.12).

Οι μαθητές που έλαβαν μέρος στη δράση είναι:
οι μαθητές της Γ΄ τάξης της ειδικότητας Πληροφορικής Μπαρτζώκας Σπύρος, Παναπακίδης Νικόλαος, Τριανταφύλλου Βαγγέλης και οι μαθητές Σωτηρόπουλος Λάζαρος, Χακαλμάς Γαβριήλ (Β΄ Μηχανολογίας).

 .
Τα χρώματα ήταν χορηγία του Δήμου Αλεξάνδρειας μετά από ενέργειες του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Τόκα και του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε. του Δήμου κ. Συρόπουλου, που επανειλημμένα επισκέφθηκαν το σχολικό συγκρότημα ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας και καθημερινά προσπαθούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τα προβλήματα που προκύπτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου