Σελίδες

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Εκπαιδευτική Επίσκεψη της Β΄ τάξης της Αισθητικής & Κομμωτικής του ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας στην "Έκθεση επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς Beauty" στην Helexpo

Την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε Εκπαιδευτική Επίσκεψη της Β΄ τάξης των ειδικοτήτων της Αισθητικής και της Κομμωτικής του ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας στην "Έκθεση επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς Beauty" στην Helexpo (Περίπτερο 13).
Τις μαθήτριες και τους μαθητές της Αισθητικής και της κομμωτικής συνόδευσαν οι κυρίες Αργυρή Πιπερίδου και Βασιλική Σαϊδέ εκπαιδευτικοί ΠΕ 18.04 Αισθητικής.

Η BEAUTY MACEDONIA ΧΕΙΜΩΝΑΣ είναι μία από τις Διεθνώς επιτυχημένες Επαγγελματικές Εκθέσεις/Συνέδρια Ομορφιάς BEAUTY, άνοιξε τις πύλες της αποκλειστικά και μόνο για τους επαγγελματίες αισθητικούς, μακιγιέρ, περιποίησης άκρων, κομμωτές και λοιπούς επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών ομορφιάς όπως και σε όλους τους σπουδαστές του είδους & εμπορικούς αντιπροσώπους του κλάδου.
Η BEAUTY MACEDONIA ΧΕΙΜΩΝΑΣ πραγματοποιήθηκε στην όμορφη Θεσσαλονίκη, και οι εκθέτες της με την πολυετή πείρα τους πάνω στις απαιτήσεις των επισκεπτών, εγγυήθηκαν μία ακόμη μεγάλη Διεθνή Συνάντηση Ομορφιάς, που η συμμετοχή και συμπαράσταση των επισκεπτών εξασφάλισε τη μεγάλη της επιτυχία.

http://www.beautygreece.gr/macedoniawinter.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου