Σελίδες

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Αγώνες Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας 2014-2015




1. Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας τους οποίους διοργάνωσαν η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και οι Σχολικοί Σύμβουλοι ΠΕ 02 των ίδιων Διευθύνσεων.

2. Η τελική φάση πραγματοποιήθηκε στο ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας στις 2 Απριλίου 2015. 
Σ΄ αυτήν συμμετείχαν οι νικήτριες ομάδες της Α΄ φάσης από τα σχολεία της ΔΔΕ Πέλλας, το 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών και το 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών και οι νικήτριες ομάδες από τα σχολεία της ΔΔΕ Ημαθίας, το 1ο ΓΕΛ Βέροιας και το 2ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας. Όλες οι ομάδες έδωσαν δύο αγώνες.
Πραγματοποιήθηκε στο ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας η τελική φάση Επιχειρηματολογίας - Αντιλογίας

3. Τα διαγωνιζόμενα σχολεία κέρδισαν τα παρακάτω βραβεία:
• 1ο Βραβείο, 1ο ΓΕΛ Βέροιας.
IMG 1538min
• 2ο Βραβείο, 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών.,
IMG 1500min
• 3ο Βραβείο, 2 ΓΕΛ Αλεξάνδρειας.
• 4ο Βραβείο, 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών.
IMG 1523min
4. Επίσης, απονεμήθηκαν Βραβεία καλύτερου ομιλητή/τριας στους μαθητές/τριες που διακρίθηκαν για τα επιχειρήματα τους (είτε σε ομάδα Λόγου είτε σε ομάδα Αντίλογου) και τους δύο αγώνες.
• 1ο Βραβείο καλύτερου ομιλητή στον Βελέντζα Ιάσονα –Γεώργιο, του 1ου ΓΕΛ Βέροιας.
• 2ο Βραβείο καλύτερης ομιλήτριας στην Κετικίδου Ουρανία, του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών.
• 3ου Βραβείο καλύτερου ομιλητή στον Μεϊμαρίδη Χαράλαμπο, του 1ου ΓΕΛ Βέροιας.

digmathitonalex2015-2Στους αγώνες συμμετείχαν ως μέλη  της οργανωτικής Επιτροπής, μέλη των κριτικών επιτροπών 20 εκπαιδευτικοί από τα σχολεία της Ημαθίας και της Πέλλας. Τους Αγώνες Επιχειρηματολογίας παρακολούθησε και συμμετείχε τιμητικά η κα Αλεξάνδρα Μάρα, Δντρια του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Θεσ/νίκης. Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Θεσ/νίκης διοργανώνει Αγώνες Ρητορικής Τέχνης για παραπάνω από μια δεκαετία με μεγάλη επιτυχία στις Διευθύνσεις της Θεσσαλονίκης. Τους Αγώνες παρακολούθησαν πολλοί μαθητές του ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας και άλλων Λυκείων της πόλης. Με τη λήξη της τελετής της απονομής των Βραβείων η Δ/ντρια  Δ.Ε Ημαθίας κα Μαυρίδου Αναστασία και ο κ. Κούγκας Κων/νος, Δ/ντής της Δ.Ε Πέλλας, συγχάρηκαν τους μαθητές και εκπαιδευτικούς για την συμμετοχή τους στους Αγώνες Επιχειρηματολογίας, τονίζοντας πως οι εύστοχοι χειρισμοί στον προφορικό λόγο, η διατύπωση ισχυρών επιχειρημάτων αποτελούν σημαντικό εφόδιο στη ζωή τους.

           Η Δ/νση Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συναδέλφους της Δ/νσης Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Πέλλας για την άψογη συνεργασία, τη Δ/ντρια του ΕΠΑΛ  Αλεξάνδρειας κα Προύσκα Μαρία και τον Δ/ντή του Ε.Κ Αλεξάνδρειας κο Νικολόπουλο Νίκο για τη ζεστή και οργανωμένη φιλοξενία και την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη στη διεξαγωγή των Αγώνων Επιχειρηματολογίας 2015 (Συνδιοργάνωση ΔΔΕ Ημαθίας -  ΔΔΕ Πέλλας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου