Σελίδες

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Greenpeace: Όλοι το προτιμούν ζεστό!


Όλοι το προτιμούν ζεστό!
O Alpha αφιερώνει το alphatv.gr/zoi 
στην Greenpeace για να ενημερώσει το κοινό για την εξοικονόμηση ενέργειας. ?
Μέσα σε δύο μόλις μήνες, περισσότεροι από 2.000 συμπολίτες μας συγκέντρωσαν το απαιτούμενο ποσό για την ενεργειακή αναβάθμιση ενός δημοτικού σχολείου στην ορεινή Εύβοια και είπαν οριστικά «αντίο» στο ακριβό πετρέλαιο, στηρίζοντας έμπρακτα την εκστρατείατης Greenpeace για την προώθηση της εξοικονόμησης ενέργειας.
Η αναβάθμιση του σχολείου στους Στρόπωνες είναι η καλύτερη απόδειξη ότι κατασκευάζοντας σωστά τα σπίτια μας, δηλαδή θωρακίζοντάς τα ενεργειακά, αντιμετωπίζουμε το κρύο και τη ζέστη με τα πιο ισχυρά εφόδια. Επίσης, επενδύοντας σε δράσεις ενεργειακής αναβάθμισης που προστατεύουν το περιβάλλον, ενισχύουμε τον οικογενειακό μας προϋπολογισμό, καθώς δεν χρειάζεται να διαθέσουμε αστρονομικά ποσά για πετρέλαιο και ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά ενισχύουμε παράλληλα και την οικονομία της χώρας, δημιουργώντας θέσεις εργασίας.
Μετά την ενεργειακή αναβάθμιση του σχολείου, τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν θα διατεθούν, από τον Δήμο, σε άλλες παρόμοιες δράσεις ενώ οι εργασίες αναβάθμισης προσέφεραν θέσεις εργασίας στις τεχνικές εταιρίες που ανέλαβαν το έργο και ενίσχυσαν την τοπική οικονομία.
Δείτε στο WEB TV τα επεισόδια της δράσης με τον Γεράσιμο Γεννατά. Το 4ο επεισόδιο προβάλλεται για πρώτη φορά, αποκλειστικά στο alphatv.gr/zoi.








Επεισόδιο 1

Show: 
Video Category: 
BINTEO
Ο γνωστός ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς ήταν από τους πρώτους που ενδιαφέρθηκε για αυτή τη νέα μας δράση και θέλησε να μάθει περισσότερα. Συναντηθήκαμε μαζί του και συζητήσαμε όχι μόνο για το σχολείο που «μπάζει από παντού», αλλά για εκατομμύρια κτίρια σε όλη την Ελλάδα που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. Τον καλέσαμε να έρθει μαζί μας στους Στρόπωνες για να δει και ο ίδιος από κοντά το μικρό αυτό σχολείο, να λύσει όλες του τις απορίες και να καταγράψει όλη τη δράση ώστε να μπορέσεις και εσύ να έχεις μία καλύτερη εικόνα του τι ακριβώς θα κάνουμε εκεί, με την πολύτιμη βοήθειά σου!
http://www.alphatv.gr/shows/all/zoi/webtv/epeisodio-1



Επεισόδιο 2

Show: 
Video Category: 
BINTEO
Ο Γεράσιμος Γεννατάς ταξίδεψε μαζί μας στους Στρόπωνες Εύβοιας και επισκέφτηκε το σχολείο που θέλουμε να αναβαθμίσουμε ενεργειακά. Γνώρισε τα παιδιά, τους γονείς τους και μίλησε με τον δάσκαλο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο και αυτόν τον χειμώνα. Δες το βίντεο και πάρε μέρος σε αυτή τη δράση!
http://www.alphatv.gr/shows/all/zoi/webtv/epeisodio-2

Επεισόδιο 3

Show: 
Video Category: 
BINTEO
Στο τρίτο βίντεο, θα γνωρίσεις κάποιους ακόμα από τους κατοίκους του χωριού, θα πάρεις μια γεύση από την καθημερινότητά τους και θα μάθεις για τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του σχολείου από τους ειδικούς.

Επεισόδιο 4

Show: 
Video Category: 
BINTEO
Tι έγινε τελικά; Το τέταρτο, αποκλειστικό για το Web TV του Alpha Ζωή, επεισόδιο!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου