Σελίδες

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Δημιουργία Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων & Δικτύων


Στην αρχή του σχολικού έτους και πριν αρχίσουν τα εργαστηριακά μαθήματα του Τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού οι μαθητές και οι καθηγητές του τομέα πραγματοποίησαν τη δημιουργία ενός νέου Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων & Δικτύων ώστε να αναβαθμιστεί η εργαστηριακή εκπαίδευση των τομέων Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής & Αυτοματισμού και Πληροφορικής.

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν ήταν:
  • Καθαρισμός της παλιάς Αίθουσας που χρησιμοποιούνταν ως Αποθήκη των Εργαστηρίων του Τομέα Πληροφορικής.
  • Χρωματισμός (βάψιμο των εσωτερικών τοίχων) της αίθουσας του Εργαστηρίου στα πλαίσια της δράσης "Αγαπώ το σχολείο μου, βάφω το Εργαστήριό μου".
  • Μεταφορά και τοποθέτηση Πάγκων Εργασίας και καρεκλών για τη δημιουργία 12 ομάδων εργασίας (δηλαδή 24-36 μαθητών).
  • Μεταφορά και τοποθέτηση Εργαστηριακού Εξοπλισμού (Πάνελ Δομημένης Καλωδίωσης, Η/Υ, κλπ) για τον εξοπλισμό των 12 ομάδων εργασίας (δηλαδή 24-36 μαθητών). 

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των μαθητών της Β΄ τάξης του τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού και των εκπαιδευτικών κ.κ. Δέλλα Νικόλαου, Ελευθερίου Αστέριου και Νικολόπουλου Νικόλαου καθώς και της Υπεύθυνης του Τομέα Πληροφορικής κας Παπαστεργίου Αναστασίας. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου