Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Δωρεάν διανομή εμφιαλωμένου νερού στους μαθητές του ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας τη Δευτέρα 24 & τη Τρίτη 25 Απριλίου


Το Σάββατο 22 Απριλίου 2017 έγινε παραλαβή του εμφιαλωμένου νερού για τη δωρεάν διανομή στους μαθητές του ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας τη Δευτέρα 24 & τη Τρίτη 25 Απριλίου όπως φρόντισε ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δ..Ε. κ. Δημήτρης Συρόπουλος
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα διανεμηθεί 1 φιάλη (του 0,5 lt) σε κάθε μαθητή ανά ημέρα  μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα από την δειγματοληψία του πόσιμου νερού των σχολείων. 
Υπενθυμίζουμε ότι η δειγματοληψία για το σχολικό συγκρότημα του ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 21 Απριλίου 2017 και απαιτείται ελάχιστη καλλιέργεια 72 ωρών, μέχρι να εκδοθούν τα αποτελέσματα.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του προέδρου της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας κ. Μπασδεκόπουλου Θεόδωρου στο alexandriamou.gr.ΔΕΥΑΑΛ:Επίσημη ανακοίνωση για την δωρεάν διανομή εμφιαλωμένου νερού στους μαθητές της Αλεξάνδρειας
Με πρωτοβουλία της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας ενημερώθηκαν οι Πρόεδροι των σχολικών επιτροπών να φροντίσουν να είναι ανοιχτές οι
σχολικές μονάδες ( Νηπιαγωγεία, Δημοτικά , Γυμνάσια ) της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας ) προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες δειγματοληψίες νερού .
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα στις 21/04/2017 και ώρα 13:00 μ.μ και ενημερώθηκαν για όλες τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν από τα τεχνικά συνεργεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της έντονης οσμής που δημιουργήθηκε την Τρίτη στις 18/04/2017 στην πόλη της Αλεξάνδρειας.
Επειδή μέχρι τη Δευτέρα που θα ανοίξουν τα σχολεία δε θα έχουν βγει τα αποτελέσματα από την δειγματοληψία του πόσιμου νερού των σχολείων, και επειδή τα σχολεία ήταν κλειστά λόγω των αργιών του Πάσχα , γι’ αυτό αποφασίστηκε η δωρεάν διανομή εμφιαλωμένου νερού για τις ημέρες Δευτέρα 24/04/2017 και Τρίτη (25/04/2017 ) σε όλα τα σχολεία και νηπιαγωγεία της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας .
Όσο αφορά την καταλληλότητα του νερού είναι γνωστό, ότι η επιχείρηση προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, και η βλάβη έχει αποκατασταθεί .
Με τα διαρκή πλυσίματα του δικτύου ύδρευσης ,το νερό επανήλθε στα επίπεδα που βρισκόταν πριν τη βλάβη.
Όλα τα δείγματα έχουν αποσταλεί στο διαπιστευμένο εργαστήριο της ΑGROLAB , και απαιτείται ελάχιστη καλλιέργεια 72 ωρών , μέχρι να εκδοθούν τα αποτελέσματα.
Μόλις παραλάβουμε τα αποτελέσματα αυτά θα ανακοινωθούν σε όλο τον Τοπικό Τύπο.
Για τη ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας
Ο Πρόεδρος
Μπασδεκόπουλος Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου