Σελίδες

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Ιδιαίτερη μνεία για το ΕΠΑΛ και ΕΚ Αλεξάνδρειας στην Ανακοίνωση του 9ου Συνεδρίου Πληροφορικής του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου του Υπουργείου Παιδείας


Ιδιαίτερη μνεία για το ΕΠΑΛ και ΕΚ Αλεξάνδρειας στην Ανακοίνωση του 9ου Συνεδρίου Πληροφορικής του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου του Υπουργείου Παιδείας για την ανάπτυξη μεταφραστή από Αραβικά σε Ελληνικά για Android κινητά τηλέφωνα με σκοπό την υποστήριξη των προσφύγων!!!!!

H "Ανάπτυξη μεταφραστή από Αραβικά σε Ελληνικά για κινητά τηλέφωνα Android, με σκοπό την υποστήριξη των προσφύγων", που υλοποιήθηκε από τους μαθητές της Γ' τάξης του τομέα Πληροφορικής του Εργαστηριακού Κέντρου (ΕΚ) Αλεξάνδρειας στο πλαίσιο του μαθήματος "Ειδικά θέματα στον προγραμματισμό υπολογιστών" με επιβλέπουσες τις εκπαιδευτικούς Πληροφορικής Παπαστεργίου Αναστασία (ΠΕ20) και Σαμαρά Θεοδώρα (ΠΕ19). 

Πολλά Συγχαρητήρια στους μαθητές της Γ΄ τάξης της Πληροφορικής και στις εκπαιδευτικούς Πληροφορικής Παπαστεργίου Αναστασία (ΠΕ20) και Σαμαρά Θεοδώρα (ΠΕ19).

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου του Υπουργείου Παιδείας αναφέρει:
"Με την ενδιαφέρουσα εφαρμογή τους οι μαθητές του ΕΠΑΛ και ΕΚ Αλεξάνδρειας, προτείνουν την ανάπτυξη μεταφραστή από Αραβικά σε Ελληνικά για Android κινητά τηλέφωνα με σκοπό την υποστήριξη των προσφύγων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου