Σελίδες

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Οι μαθητές της Α΄ τάξης του τμήματος Υγείας & Πρόνοιας του ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας επισκέφθηκε τον δημοτικό χώρο προσωρινής φύλαξης των αδέσποτων σκυλιών


Συνέντευξη της εκπαιδευτικού Μπαξεβάνη Σταυρούλας  (μετά το 5΄37΄΄)

Ο Αντιδήμαρχος Κ. Ναλμπάντης ενημέρωσε την 1η Λυκείου Αλεξάνδρειας του ΕΠΑΛ για τον Προσωρινό χώρο φύλαξης αδέσποτων ζώων(Βίντεο)
Ο Αντιδήμαρχος Κ. Ναλμπάντης ενημέρωσε την 1η Λυκείου Αλεξάνδρειας του ΕΠΑΛ για τον Προσωρινό χώρο φύλαξης αδέσποτων ζώων
Στην αρχή ξεναγήθηκαν από τον υπεύθυνο υπάλληλο του δήμου στους χώρους φύλαξης, ο οποίος τους εξήγησε την όλη διαδικασία συγκέντρωσης των επικίνδυνων ή τραυματισμένων σκυλιών, τα οποία περισυλλέγονται και στην συνέχεια μπαίνουν στο πρόγραμμα στείρωσης, τοποθέτησης τσιπάκι και απελευθέρωσης.
Οι μαθητές με τους εκπαιδευτικούς είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ Κώστα Ναλμπάντη, ο οποίος τους εξήγησε την όλη προσπάθεια του ιδίου και συνολικά της διοίκησης για την αντιμετώπιση του προβλήματος με τα αδέσποτα σκυλιά και για το κονδύλιο που διέθεσε ο δήμος για την προσωρινή φιλοξενία των αδέσποτων σκυλιών, το οποίο ξεπερνάει τις 70.000 ευρώ.
Στην συνέχεια υπήρξε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του αντιδημάρχου με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές πάνω στην ανάγκη περαιτέρω συνεργασίας του ΕΠΑΛ και των φιλοζωικών συλλόγων για την καλλιέργεια της φιλοζωικής αντίληψης των πολιτών, η οποία κατά κοινή ομολογία βρίσκεται σε χαμηλό επίπεδο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι φοιτητές του τμήματος Υγείας και Πρόνοιας του ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας ζήτησαν να υιοθετήσουν από ένα σκυλάκι και για την ενέργειά τους αυτή τους συνεχάρη ο κ. Ναλμπάντης προσθέτοντας μάλιστα ότι αυτή η απόφαση των μαθητών αποτελεί το καλύτερο μήνυμα προς όλους τους συμπολίτες μας.



DSC00122

















Πηγές τα τοπικά ΜΜΕ:

opolitis.gr

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ στο δημοτικό "κυνοκομείο"

Η Δικτυακή Πύλη της Αλεξάνδρειας Ημαθίας.
dogs
Έμβολος


Ευχαριστήρια επιστολή από το ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας

dogs
Από το ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου