Σελίδες

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Μαθητές των ειδικοτήτων των Θερμοϋδραυλικών και Ψυκτικών του Εργαστηριακού Κέντρου Αλεξάνδρειας στο 2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας


Την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, μαθητές των ειδικοτήτων των Θερμοϋδραυλικών (Β΄ Θ/Υ) και Ψυκτικών (Γ΄ Ψ) του Εργαστηριακού Κέντρου Αλεξάνδρειας με τους καθηγητές τους επισκέφθηκαν μετά από πρόσκληση του διευθυντή του, κ. Μπογδαμπεΐδη Ευθύμιου, το 2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας και εφάρμοσαν στην πράξη τις γνώσεις που αποκόμισαν και συγχρόνως έκαναν επισκευή, συντήρηση και κατασκευές που ήταν απαραίτητες στο κτιριακό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου & Λυκείου Αλεξάνδρειας στα πλαίσια των Εργαστηριακών Μαθημάτων "Τεχνολογία Μηχανολογικών Κατασκευών" και "Ψυκτικές Εγκαταστάσεις".
Την δράση οργάνωσαν οι εκπαιδευτικοί κ.κ. Γκίλιας Νίκος ΠΕ 17.07 Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.,  Πλατσάς Βασίλης ΠΕ 17.02 Μηχανολόγος ΑΣΕΤΕΜ και Μπέλλας Γεώργιος ΔΕ 01.12 Υδραυλικός.
Οι μαθητές που συμμετείχαν στην δράση ήταν οι Βογιατζής Παναγιώτης, Γκαλτσίδης Ιωάννης, Ιωάννου Παναγιώτης, Χατζηστρατής Σωτήριος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου