Σελίδες

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Επίσκεψη εκπαιδευομένων του Κέντρου "Τα παιδιά της Άνοιξης" και μαθητών του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας στο Εργαστήριο Αισθητικής του Ε.Κ. Αλεξάνδρειας όπου τους προσφέρθηκαν υπηρεσίες καλλωπισμού

Στιγμιότυπο από την φιλοξενία των "Παιδιών της Άνοιξης" στο Εργαστήριο Αισθητικής του Ε.Κ. Αλεξάνδρειας
Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 επισκέφθηκαν το Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.) του ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας εκπαιδευόμενοι του Κέντρου "Τα παιδιά της Άνοιξης" και μαθητές του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας.
Στους μαθητές & εκπαιδευόμενους προσφέρθηκαν υπηρεσίες καλλωπισμού (φροντίδα προσώπου) από τις μαθήτριες της Β΄ τάξης της ειδικότητας της Αισθητικής του Ε.Κ. Αλεξάνδρειας υπό την επίβλεψη των καθηγητριών τους  κας Πιπερίδου Αργυρής και κας Σαϊδέ Βασιλικής, εκπαιδευτικών ΠΕ18.04 Αισθητικής.
Παράλληλα σε αίθουσα του διδακτηρίου του ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας, η εκπαιδευτικός κα Αζά Μαρία ΠΕ 18.10 Νοσηλευτικής, με τη βοήθεια των μαθητών & μαθητριών της Β΄ τάξης της Νοσηλευτικής και της Α΄ τάξης Υγείας & πρόνοιας 1&2, απασχόλησε με άλλες δραστηριότητες (όπως ζωγραφική και παιχνίδια) τους εκπαιδευόμενους.
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας όλοι εκδήλωσαν την ιδιαίτερη ικανοποίησή τους από την δράση και έτσι ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον επόμενο μήνα.





 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου