Σελίδες

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Οι μαθήτριες της ειδικότητας της Αισθητικής του ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας έβαψαν το εργαστήριο Αισθητικής Προσώπου.


Οι μαθήτριες της Β΄ τάξης της ειδικότητας της Αισθητικής με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Πιπερίδου Αργυρή και Σαϊδέ Βασιλικής (ειδικότητας ΠΕ 18.04 Αισθητικής), του Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.) & του ΕΠΑΛ  Αλεξάνδρειας έβαψαν εθελοντικά το εργαστήριο Αισθητικής Προσώπου στα πλαίσια της δράσης "Αγαπώ το σχολείο μου, βάφω το Εργαστήριό μου".

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν είναι:
1.       Χρωματισμός (βάψιμο) των εσωτερικών τοίχων {ανοικτό ροζ οι τοίχοι, ροζ-φούξια οι οριζόντιες & κάθετες κολώνες}.
2.       Τοποθέτηση κουρτινών.
3.       Χρωματισμός (βαφή) της μεταλλικής βιβλιοθήκης του εργαστηρίου {ροζ}.
4.       Χρωματισμός (βαφή) του Μαυροπίνακα {ροζ - μαύρο} .
5.       Χρωματισμός (βαφή) της έδρας των καθηγητριών, των θρανίων και της συρταριέρας του εργαστηρίου {ροζ}.
6.       Αλλαγή της διακόσμησης του εργαστηρίου (τοποθέτηση νέων αφισών κλπ).

Οι μαθήτριες που έλαβαν μέρος στη δράση είναι:
Αλαμπουρινού Ελένη, Αναστασοπούλου Σοφία, Αργυρίου Παναγιώτα, Βαβάμη Ευφροσύνη, Κηπουριώτη Αρετή, Μαντζουρίδου Ζαχαρούλα, Μέρδα Ευθυμία, Μητσινικολή Μαρία, Μπαλατσού Παρασκευή Μαρία, Μπούρα Βασιλεία, Παντελίδου Ελευθερία Φανουρία, Παντοπούλου Σοφία, Πέτροβα Γιάνα Νέντκοβα, Πετροπούλου Ελένη, Τερζίδου Ολυμπία Αφροδίτη, Τζαβάρα Μαριάνθη, Χρυσάφη Κυριακή Αντιγόνη.

Στο βάψιμο του εργαστηρίου βοήθησαν οι μαθητές:
Μπαρτζώκας Σπύρος (Γ΄ Πληροφορικής) και οι  Νικολόπουλος Διονύσης, Παπαδόπουλος Ευθύμιος, Δαουκόπουλος Θόδωρος, Λαπατούρας Πέτρος (Γ΄ Οχημάτων)

Τα χρώματα ήταν χορηγία του Δήμου Αλεξάνδρειας μετά από ενέργειες του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Τόκα και του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε. του Δήμου κ. Συρόπουλου, που επανειλημμένα επισκέφθηκαν το σχολικό συγκρότημα ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας και καθημερινά προσπαθούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τα προβλήματα που προκύπτουν.










2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι καθηγήτριες Αισθητικής κυρία Πιπερίδου Αργυρή και κυρία Σαϊδέ Βασιλική θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που συνετέλεσαν στην ολοκλήρωση της ανακαίνισης του εργαστηρίου Αισθητικής προσώπου του σχολείου μας.
    Τον Διευθυντή του ΕΚ κύριο Νικολόπουλο, την Διευθύντρια του ΕΠΑΛ κυρία Προύσκα και τον Τομεάρχη κύριο Στογιαννόπουλο που με την αμέριστη συμπαράστασή τους πραγματοποιήθηκε το παραπάνω έργο.
    Τον Δήμο Αλεξάνδρειας για την χορηγία των χρωμάτων και ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Τόκα και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε. του Δήμου κ. Συρόπουλο για τις ενέργειές τους και γενικότερα για την συμπαράστασή τους.
    Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους μαθητές που συμμετείχαν, δηλαδή τις μαθήτριες της Β΄τάξης Αισθητικής τέχνης ( Αλαμπουρινού Ελένη, Αναστασοπούλου Σοφία, Αργυρίου Παναγιώτα, Βαβάμη Ευφροσύνη, Κηπουριώτη Αρετή, Μαντζουρίδου Ζαχαρούλα, Μέρδα Ευθυμία, Μητσινικολή Μαρία, Μπαλατσού Παρασκευή Μαρία, Μπούρα Βασιλεία, Παντελίδου Ελευθερία Φανουρία, Παντοπούλου Σοφία, Πέτροβα Γιάνα Νέντκοβα, Πετροπούλου Ελένη, Τερζίδου Ολυμπία Αφροδίτη, Τζαβάρα Μαριάνθη, Χρυσάφη Κυριακή Αντιγόνη.) καθώς και τους μαθητές Μπαρτζώκα Σπύρο (Γ΄ Πληροφορικής) , Νικολόπουλο Διονύση, Παπαδόπουλο Ευθύμιο, Δαουκόπουλο Θόδωρο και Λαπατούρα Πέτρο (Γ΄ Οχημάτων), χωρίς την συμμετοχή των οποίων η πραγματοποίηση του βαψίματος του εργαστηρίου δεν θα ήταν εφικτή.
    Ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε το παραπάνω έργο να συντελέσει όχι μόνο στην καλύτερη διεξαγωγή των μαθημάτων στον συγκεκριμένο χώρο, αλλά και στην ανάπτυξη του αισθήματος της προσφοράς και της αλληλεγγύης ανάμεσα στους μαθητές του σχολείου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή