Σελίδες

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της ειδικότητας της Κομμωτικής του ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας έβαψαν το εργαστήριο Κομμωτικής


Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης της ειδικότητας της Κομμωτικής με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κας Καρυπίδου Κωνσταντινιάς ΤΕ 01.19, του Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.) & του ΕΠΑΛ  Αλεξάνδρειας έβαψαν εθελοντικά και με "εσωτερική" χορηγία το εργαστήριο Κομμωτικής στα πλαίσια της δράσης "Αγαπώ το σχολείο μου, βάφω το Εργαστήριό μου".
Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν είναι:
  1. Χρωματισμός (βάψιμο) των εσωτερικών τοίχων {ανοικτό κίτρινο οι τοίχοι, γκρι οι οριζόντιες κολώνες και κάτω από τους πάγκους εργασίας και τέλος φούξια οι κάθετες κολώνες}.
  2. Τοποθέτηση κουρτινών.
  3. Τοποθέτηση Πίνακα Μαρκαδόρου (αγορά της Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε. του Δήμου Αλεξάνδρειας, η τοποθέτηση έγινε με την αρωγή του τμήματος της Γ΄ Ψυκτικών και των εκπαιδευτικών κ.κ. Βασίλη Πλατσά ΠΕ 17.04 & Μπέλα Γεώργιου ΔΕ01.12).
  4. Χρωματισμός (βαφή) & τοποθέτηση αυτοκόλλητων στις ντουλάπες του εργαστηρίου.
  5. Αλλαγή της διακόσμησης του εργαστηρίου (αναδιάταξη των αποθηκευτικών χώρων, ντουλάπες, τοποθέτηση νέων αφισών κλπ).
  6. Κατασκευή βοηθητικού πάγκου εργασίας (με τη "κατασκευαστική" αρωγή του τμήματος της Β΄ θερμοϋδραυλικών και του κ. Μπέλα Γεώργιου ΔΕ01.12)
  7. Επισκευή των ακουστικών και της αποχέτευσης των λουτήρων (με την αρωγή του τμήματος της Β΄ θερμοϋδραυλικών και του κ. Μπέλα Γεώργιου ΔΕ01.12).
Οι μαθήτριες και οι μαθητές που έλαβαν μέρος στη δράση είναι:
Αναστασοπούλου Πολυξένη, Αραμπατζή Μαρία, Δαουκοπούλου Ξανθή, Διαμαντοπούλου Μαρίνα, Θεοδωρίδου Συμέλα, Κίτσας Γεράσιμος, Κούπα Χουσεΐνογλου Κιαμηλέ, Μπεκτά Κυριακή, Μπούκλα Δήμητρα-Αγγελική, Μπούσκας Παναγιώτης, Πιπιλιαρίδου Αικατερίνη, Πιτσικοπούλου Δέσποινα, Πουλιόπουλος Κωνσταντίνος, Σκούρα Φλογκέρτ, Συρπτόγλου Αθανάσιος, Τσιολακίδου Στεργιανή.


Πριν - Μετά Φωτό Εργαστήριο Κομμωτικής
















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου