Σελίδες

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο ΕΠΑ.Λ. & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας


Τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, πραγματοποιήθηκαν αθλητικές εκδηλώσεις στο σχολικό συγκρότημα του ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας με κεντρικό θεματικό άξονα "Σχολικός Αθλητισμός - Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα".


Οι μαθητές ενημερώθηκαν για Ολυμπιακά ιδεώδη και τα Ολυμπιακά & Παραολυμπιακά αθλήματα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολικού συγκροτήματος από τον Γυμναστή του σχολείου κ. Στέλιο Στυλιανίδη.

Παρακολούθησαν την παραγωγή της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2004: «Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος»
http://paragoges.pi.ac.cy/?video=277
και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2004:


Κατόπιν οι μαθητές έλαβαν μέρος στα αγωνίσματα: Ποδόσφαιρο, Καλαθοσφαίριση (μπάσκετ), Πετοσφαίριση (Βόλεϊ), Επιτραπέζια Αντισφαίριση (πινγκ πονγκ), Παραολυμπιακή πετοσφαίριση, στα γήπεδα του ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας.

Μαθητές και Καθηγητές παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το αμφίρροπο αγώνα (ντέρμπι) βόλεϊ με αντίπαλους τις "επίλεκτες" ομάδες των μαθητών και των καθηγητών του σχολείου, ο οποίος έληξε με επικράτηση των καθηγητών.

Την οργάνωση της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού είχε ο κ. Στέλιος Στυλιανίδης

Για να δείτε το φωτογραφικό υλικό από τις δραστηριότητες, κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα και επιλέξτε την κατηγορία που θέλετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου