Σελίδες

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Διδακτική επίσκεψη στην Infacoma-EnergyTech των Β' & Γ' Ψυκτικών και Β' & Γ' Ηλεκτρολόγων





Διδακτική επίσκεψη στην Infacoma-EnergyTech των Β' & Γ' Ψυκτικών και Β' & Γ' Ηλεκτρολόγων
Προορισμός: Θεσσαλονίκη - Infacoma-EnergyTech Έκθεση HELEXPO
Ημ/νία επίσκεψης:         13/02/2015
Αναχώρηση:   9:00 π.μ.  
Επιστροφή:  15:50 μ.μ.
Αριθμός μαθητών: 40
Τάξεις / τμήματα: Β΄ & Γ΄ Ψυκτικών & Β΄ & Γ΄ Ηλεκτρολόγων
Αρχηγός:  Πλατσάς Βασίλειος
Συνοδοί: Γκίλιας Νικόλαος, Στογιαννόπουλος Δημήτριος, Ελευθερίου Αστέριος






ΠΡΟΦΙΛ INFACOMA
Στη μέχρι τώρα πορεία της έχει καταγραφεί ως η μεγαλύτερη και σημαντικότερη διεθνής έκθεση δομικών υλικών, κατέχοντας δεσπόζουσα θέση τόσο στην εσωτερική εκθεσιακή αγορά όσο και στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.   Η 31η INFACOMA 2014, παρά τη δύσκολη πολιτικοοικονομική συγκυρία διατήρησε τη δυναμική της και καταγράφηκε ως η μοναδική έκθεση στον κλάδο της δόμησης στην Ελλάδα.  
Οι βασικότεροι στόχοι της διοργάνωσης είναι:
  • Η αύξηση της επισκεψιμότητας
  • Η ενίσχυση του διεθνούς χαρακτήρα της έκθεσης μέσω της αύξησης ξένων αγοραστών
  • Στοχευμένη προβολή της έκθεσης τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό.
  • Παράλληλα με την 32η INFACOMA 2015 θα λειτουργήσει και η 7η ENERGY TECH, δημιουργώντας νέες προσδοκίες ενός επιτυχημένου δίδυμου εκθέσεων.
ΕΚΘΕΤΕΣ: Ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις, έλληνες αντιπρόσωποι ξένων και ελληνικών οίκων, κρατικοί φορείς και οργανισμοί της Ελλάδος ή του εξωτερικού, ειδικοί οίκοι.   
ΕΚΘΕΜΑΤΑ: Δομικά υλικά, κουφώματα, προκατασκευές, μονωτικά, τούβλα, τζάκια, επενδύσεις τζακιών, μηχανισμοί, εστίες, θερμάστρες, κρύσταλλα, διακοσμητικά, υλικά εγκαταστάσεων - εξοπλισμού, συστήματα ασφάλειας, είδη κιγκαλερίας, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, υλικά επενδύσεων – εξοπλισμού, είδη υγιεινής, εξοπλισμός μπάνιου, μηχανήματα – εργαλεία, δομικά, μηχανήματα κουφωμάτων, μηχανήματα κοπής αλουμινίου, κατασκευή παραδοσιακών κάγκελων, προϊόντα νανοτεχνολογίας, οργανισμοί, φορείς, ειδικός και οικονομικός τύπος.   
ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ: Βιομήχανοι, Βιοτέχνες, εισαγωγείς και εξαγωγείς υλικών και μηχανημάτων, αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρίες, οικοδομικές επιχειρήσεις, διακοσμητές, επαγγελματίες του κλάδου, φοιτητές, φορείς, κοινό






ΠΡΟΦΙΛ ENERGYTECH
Η διαμόρφωση των συνθηκών γύρω από την αναζήτηση νέων πηγών ενέργειας, εναλλακτικών και ανανεώσιμων, ενισχύουν την αναγκαιότητα διοργάνωσης δράσεων και γεγονότων που καλύπτουν τον κλάδο αυτόν.
Η ΔΕΘ - HELEXPO, ο Εθνικός Εκθεσιακός Φορέας, ζωντανό κομμάτι της Ελληνικής οικονομίας δε θα μπορούσε να αγνοήσει αυτή την τάση της αγοράς. 
Η Έκθεση ENERGY TECH (12/2 – 15/2/2015) που έχει σχεδιαστεί, αποτελεί την απόλυτη κλαδική έκφραση του εν λόγω αντικειμένου στη περιοχή της Βορείου Ελλάδας και των όμορων χωρών της Ελλάδας.
Με στόχο την προβολή,   ενημέρωση και την αξιοποίηση των νέων πόρων και τεχνολογιών στις βιομηχανίες, τα κτίρια, τις μεταφορές σχετικά με την αξιοποίηση και εξοικονόμηση ενέργειας.
Συμμετοχή Εταιρειών με:
  • Εναλλακτικές & Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας,
  • PELLET, Ξύλο, Αέρια Καύσιμα, Αντλίες θερμότητας 
  • Ηλιακή Ενέργεια – Γεωθερμία
  • Θέρμανση – Ψύξη - Αερισμός 
  • Λέβητες – Καυστήρες - Θερμάστρες
  • Τεχνολογία & Εξοπλισμοί
  • Οικολογική Δόμηση 
  • Βιοκλιματικός σχεδιασμός κτιρίων
Η  EnergyTech προσελκύει στελέχη, μηχανικούς και τεχνικούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας, των μεγάλων εμπορικών επιχειρήσεων, των κατασκευαστικών εταιριών, των ξενοδοχειακών μονάδων, υπευθύνους των τεχνικών υπηρεσιών των δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων, αδειούχους ή υποψήφιους επενδυτές σε ΑΠΕ, μελετητές, αντιπροσώπους και εμπόρους από όλη την Ελλάδα, καθώς και ξένες αντιπροσωπείες.
Συνοδεύεται από  πολλές  και ενδιαφέροντες  παράλληλες εκδηλώσεις

http://infacoma.helexpo.gr/infacoma/
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ 
Παναγιώτης Χατζηιωάννου
Τ.: 2310 291 154, 2310 291 548
F.: 2310 292 333, 2310 291 553
E-mail: infacoma@helexpo.gr
http://energytech.helexpo.gr/energytech/el
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ 
Παναγιώτης Χατζηιωάννου 
ΤΗΛ.: 2310 291 548, 2310 291 257 
FAX:2310 291 553 

e-mail: energy@helexpo.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου