Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

Διδακτική Επίσκεψη Β΄ Ηλεκτρολόγων στην ΑΛΜΗ Α.Β.Ε.Ε.
Διδακτική Επίσκεψη Β΄ Ηλεκτρολόγων στην ΑΛΜΗ Α.Β.Ε.Ε. την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015.
Προορισμός: 5ο χλμ Αλεξάνδρειας - Κρύας Βρύσης, Αλεξάνδρεια Ημαθίας
Αναχώρηση: 8:15 π.μ.
Επιστροφή: 12:00 μ.μ.
Αρχηγός εκδρομής: Δημήτρης Στογιαννόπουλος ΠΕ 12.05
Αναπληρωτής Αρχηγός: Προύσκα Μαρία ΠΕ 12.05
Συνοδός καθηγητής: Θεοφάνης Πατίτσας ΠΕ 12
Αναπληρωτής Συνοδός καθηγητής: Αστέριος Ελευθερίου ΠΕ 17,


ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΜΗ
Το 1996, η ALMI ξεκινά τη δράση της με εφόδια το πάθος για την τελειότητα και την ήδη μακροχρόνια εργασιακή εμπειρία του Τάσου Μερτζανίδη ως χημικού, και του Μηνά Μερτζανίδη ως πολιτικού μηχανικού. Τα πρώτα βήματα ήταν μετρημένα. Η εταιρεία ξεκίνησε με ενοικιαζόμενο χώρο και εξοπλισμό, ενώ η παραγωγή στο πρώτο αυτό διάστημα περιορίστηκε αποκλειστικά στο Μακεδονικό πιπεράκι τουρσί.

♦1997♦
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
H ALMI μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, σε απόσταση 55 χλμ. περίπου από την πόλη και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Μια μεγάλη επένδυση η οποία πέρα από το κόστος των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, απορρόφησε πολύ προσωπική προσπάθεια και κόπο.

♦2001♦
ΓΕΜΙΣΤΟ ΠΙΠΕΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΟ
Πλαισιώνουμε το Μακεδονικό πιπεράκι τουρσί με καινούριες γεύσεις και διευρύνουμε την γκάμα των προϊόντων μας, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της αγοράς για νέες, εξίσου ποιοτικές προτάσεις.

♦2002♦
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η παραγωγή της πρώτης σειράς προϊόντων με πρώτες ύλες αποκλειστικά βιολογικά υλικά είναι γεγονός. Μια πρωτιά για την ALMI, όχι απλά σε τοπικό, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, που αναβαθμίζει την εικόνα της στο εξωτερικό.

♦2005♦
ALMITO
Έναρξη νέων επενδύσεων επταετούς διάρκειας, σε κτιριακές εγκαταστάσεις και μηχανολογικό εξοπλισμό. Λανσάρουμε στην αγορά τη νέα σειρά Almito σε μεταλλικά δοχεία και γυάλινα βάζα με διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων.

♦ΣΗΜΕΡΑ♦
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
H ALMI συνεχίζει να αναπτύσσει νέα προϊόντα και να δυναμώνει μέσα από μεγάλες και μακροχρόνιες συνεργασίες όπως με την Γερμανική Feinkost Reichold GmbΗ, ιστορική και πρωτοπόρα σε ανάλογα προϊόντα.

ΑΛΜΗ Α.Β.Ε.Ε.
5ο χλμ Αλεξάνδρειας - Κρύας Βρύσης
59300 Αλεξάνδρεια Ημαθίας
T. +30 23330 27 800
F. +30 23330 27 806
E. info@almifoods.gr
http://www.almifoods.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου