Σελίδες

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Οι μαθητές αποκαθηλώνουν τις κατεστραμμένες γυψοσανίδες


Εξαιρετική δράση από τον εκπαιδευτικό κ. Νίκο Γκίλια, ΠΕ 17.06 Μηχανολόγο ΤΕΙ, και μαθητών της Γ΄ τάξης της ειδικότητας Ψυκτικών εγκαταστάσεων & Κλιματισμού, που αποκαθήλωσαν τις κατεστραμμένες γυψοσανίδες που υπήρχαν στον διάδρομο του 1ου ορόφου του Ε.Κ. Αλεξάνδρειας και παρέδωσαν τον χώρο στην αρχική του μορφή με εθελοντική εργασία.

Μετά την φιλοξενία των μαθητών του 2ου Γυμνασίου & Λυκείου Αλεξάνδρειας τα σχολικά έτη 2007-08 & 2008-09 (στη διάρκεια της οποίας το σχολικό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου & Λυκείου ανακατασκευάστηκε) στον διάδρομο του 1ου ορόφου του Ε.Κ. Αλεξάνδρειας παρέμειναν οι μισοκατεστραμμένες γυψοσανίδες από τις πρόχειρα κατασκευασμένες αίθουσες διδασκαλίας που είχαν προστεθεί στον χώρο για την φιλοξενία των μαθητών των σχολείων.
Ήταν ένα πρόβλημα που χρόνιζε....

Στα πλαίσια των Εργαστηριακών μαθημάτων οι μαθητές της Γ΄ τάξης της ειδικότητας Ψυκτικών Εγκαταστάσεων & Κλιματισμού του ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας αποκαθήλωσαν τις κατεστραμμένες γυψοσανίδες που υπήρχαν στον διάδρομο του 1ου ορόφου του Ε.Κ. Αλεξάνδρειας. Μ' αυτό τον τρόπο οι μαθητές κατάφεραν ν' αναπτύξουν πνεύμα ομαδικότητας, συνεργατικότητας και αλληλοβοήθειας αναβαθμίζοντας έτσι το ποιοτικό πλαίσιο λειτουργίας της ενδοσχολικής ζωής που επιδρά και επηρεάζει την ποιότητα της προσωπικότητας του μαθητή.
Στη δράση συμμετείχαν ο σχολικός φύλακας Διονύσης Γιοβανόπουλος και οι καθαρίστριες του σχολικού συγκροτήματος, καθώς επίσης στη φόρτωση συμμετείχαν ένας οδηγός και δύο εργάτες του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Οι μαθητές που συμμετείχαν σ' αυτή τη δράση.
·                     Βλάχος Δημήτριος
·                     Μπεκιάρης Δημήτριος
·                     Χαμαλίδης Ραφαήλ
·                     Τοπαλίδης Ιωάννης

1) Ο διάδρομος του 1ου ορόφου όπως ήταν την 1η Σεπτεμβρίου 2014






















2) Οι γυψοσανίδες αποκαθηλώθηκαν























3) Ο δήμος Αλεξάνδρειας βοήθησε στην μεταφορά των μπαζών διαθέτοντας το φορτηγό για τη μεταφορά τους και δύο εργάτες

















4) Ο διάδρομος του 1ου ορόφου όπως παραδόθηκε την 16η Σεπτεμβρίου 2014







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου