Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ

Το ηλεκτρονικό βαθμολόγιο του καθηγητή θεωρώ ότι είναι  ένα από τα καλύτερα προγράμματα του είδους και νιώθω περήφανος για την κατασκευή του. Απαιτήθηκε χρόνος, μεράκι και σκληρή προσπάθεια για την ολοκλήρωσή του. Με το πρόγραμμα αυτό έχετε απεριόριστες δυνατότητες για την αποθήκευση και διαχείριση των πληροφοριών που  αφορούν τους μαθητές σας. Διαθέτει δικό του σύστημα αυτόματης αποθήκευσης και ανάκτησης δεδομένων, έχει την τυπική μορφή όλων των εφαρμογών Windows και ανταποκρίνεται με  ασύλληπτη ταχύτητα είτε έχουμε φορτωμένο αρχείο με 10 είτε  με 2000 μαθητές. Συνοδεύεται από πλούσια βοήθεια αν και δεν είναι απαραίτητη παρά μόνο  στην πρώτη εφαρμογή. Το πρόγραμμα έχει την παρακάτω εμφάνιση (Ανάλυση οθόνης 600 Χ 800).
 Αφού κατεβάσετε το πρόγραμμα,  πριν  από οποιαδήποτε ενέργεια από το μενού Βοήθεια διαβάστε το θέμα  "Νέα Καταχώριση" και "Εργασία με τμήματα". Μπορείτε να επιλέξετε "Εκτέλεση" (συστήνεται) και να περιμένετε ανάλογα με τη σύνδεσή σας το πρόγραμμα να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας (ακολουθείστε όλες τις οδηγίες setup και μην αλλάζετε φακέλους προορισμού, directory κλπ) ή " Αποθήκευση" και στη συνέχεια να το εγκαταστήσετε με διπλό κλικ.
Εγγυώμαι προσωπικά ότι το πρόγραμμα είναι απαλλαγμένο από ιούς, έχει υποστεί ατέλειωτη βάσανο αποσφαλμάτωσης και σας το παραδίδω με χαρά και περηφάνια  για χρήση.
                                              Στάθης Παπακωνσταντίνου (φιλόλογος)
Για να κατεβάσετε το βαθμολόγιο του καθηγητή, κάντε κλικ  εδώ
Όνομα χρήστη: ΣΤΑΘΗΣ
Κωδικός πρόσβασης: 1962

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου