Σελίδες

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Ανδρικά κουρέματα σε ανήλικους (14-18 ετών) άρρενες πρόσφυγες από τη Συρία στο Εργαστήριο Κομμωτικής του Ε.Κ. Αλεξάνδρειας

Το Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.) Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε στην πράξη ένα από τους θεμελιώδεις σκοπούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σύμφωνα με το νόμο 1566/85 δηλαδή να βοηθηθούν οι μαθητές να αναπτύξουν  "πνεύμα φιλίας και συνεργασίας με όλους τους λαούς της γης προσβλέποντας σε ένα κόσμο καλύτερο, δίκαιο και ειρηνικό".
Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2016-17 πραγματοποιήθηκαν "ανδρικά κουρέματα σε ανήλικους (14-18 ετών) άρρενες πρόσφυγες" από τη Συρία στο Εργαστήριο Κομμωτικής του Ε.Κ. Αλεξάνδρειας. Τα κουρέματα έγιναν από τους μαθητές και τις μαθήτριες της ειδικότητας της κομμωτικής με την καθοδήγηση των καθηγητριών τους κυριών Παναγιωτίδου-Καρυπίδου  Κωνσταντινιάς, Μαργιοπούλου Αθανασίας, Κυπαρρίση Μάρθας και Μουσκεφτάρα Αμυγδαλιάς στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος της Κομμωτικής.
Η δράση επαναλήφθηκε αρκετές φορές από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2017.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν καθώς και τις καθηγήτριές τους.
Κατά τη διάρκεια της δράσης αναπτύχθηκε το πνεύμα φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των μαθητών, των καθηγητών και φυσικά των προσφύγων κάτι που άλλωστε υπογραμμίζεται από τα χαρούμενα πρόσωπα των συμμετεχόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου