Σελίδες

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Διαθεματική Δραστηριότητα «Το Εργαστήρι του ΕΥΚΛΕΙΔΗ» σε συνεργασία με φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ

Τη Δευτέρα 21 Απριλίου και ώρα 10.00 π.μ. στο Εργαστήριο Παιδαγωγικής του Τμήματος Θεολογίας έγινε με επιτυχία η παρουσίαση της Διαθεματικής Δραστηριότητας «Το Εργαστήρι του ΕΥΚΛΕΙΔΗ». Πρόκειται για μια εικονική επιχείρηση που έχει στόχο να εισάγει τους μαθητές στον τρόπο δημιουργίας και λειτουργίας μιας πραγματικής επιχείρησης, η οποία δημιουργήθηκε από τους μαθητές των τμημάτων ΒΓ1, ΒΓ2 του τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος του 7ου ΕΠΑΛ στα πλαίσια του μαθήματος της Ειδικής Διαθεματικής Δραστηριότητας, σε συνεργασία με 15 φοιτητές του Η΄ εξαμήνου της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ στα πλαίσια της Πρακτικής τους Άσκησης σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Στην παρουσίαση πήραν μέρος οι φοιτητές που συμμετείχαν στην διαθεματική δραστηριότητα και παρουσίασαν την δική τους συμβολή στην υλοποίησή της. Χαιρετισμούς απηύθυναν και μίλησαν σχετικά με το πρόγραμμα ο Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας, καθηγητής Χρυσόστομος Σταμούλης, σχολικοί σύμβουλοι, καθηγητές του Ευκλείδη, η επίκουρη καθηγήτρια του Τμήματος Θεολογίας Βασιλική Μητροπούλου και ο Δρ. Θεολογίας Πέτρος Παναγιωτόπουλος.
Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΕΥΚΛΕΙΔΗ είναι μια επιχείρηση παραγωγής και προώθησης βιολογικών τροφίμων. Στην επιχείρηση απασχολούνται δύο ομάδες μαθητών. Η πρώτη ομάδα ασχολείται  με την παραγωγή βιολογικών προϊόντων, ενώ η δεύτερη με τη διακίνηση και την προώθησή τους. Συντονιστές καθηγητές των ομάδων ήταν οι καθηγητές τους Ζησοπούλου Ολγα, Κούρτης Χρήστος, Στάθη Ελένη και Τριανταφύλλου Σοφία.

Περισσότερες πληροφορίες:
http://bio7epal.webnode.gr/
http://bio7epal.blogspot.gr/

http://blogs.auth.gr/moschosg/2013/04/22/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου