Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

Ανάρτηση στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς: Εφαρμογή Σχεδίου Έκτακτης Ανάγκης για Σεισμό και Πυρκαγιά στην Αλεξάνδρεια

on . Posted in Τοπικά
epalepasΣχετικά με την «Εφαρμογή Σχεδίου Έκτακτης Ανάγκης για Σεισμό και Πυρκαγιά» που πραγματοποιήθηκε στο Σχολικό Συγκρότημα ΕΠΑ.Λ. – ΕΠΑ.Σ. – Σ.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας στις 11 Μαρτίου 2013, οι διευθυντές του ΕΠΑ.Σ κα Προύσκα Μαρία, του ΕΠΑ.Λ. κος Θεοτής Σάββας, και του Σ.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας κος Νικολόπουλος Νικόλαος, ανακοίνωσαν τα εξής:
«Ευχαριστούμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξάνδρειας και...
ιδιαιτέρως τον Υποδιοικητή κ. Γερόπουλο Γρηγόριο για την εξαιρετική ενημέρωση – παρουσίαση που πραγματοποίησε στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολικού συγκροτήματος ΕΠΑ.Λ.- ΕΠΑ.Σ.- Σ.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας στις 11 Μαρτίου 2013 με τα εξής θέματα: «Αντιμετώπιση Πυρκαγιών - Πρόληψη σε θέματα σεισμών – Επίδειξη διάσωσης εγκλωβισμένου ατόμου/τραυματία – Επίδειξη χρήσης πυροσβεστήρων σε πυρκαγιά υγρού καυσίμου με τη συμμετοχή εθελοντών μαθητών».
 
Ευχαριστούμε επίσης τους υπαλλήλους της Π.Υ. που συμμετείχαν στην παραπάνω άσκηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εφαρμογής του Μνημονίου Ενεργειών σύμφωνα με το Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης για σεισμό ή άλλο έκτακτο περιστατικό του σχολικού συγκροτήματος ΕΠΑ.Λ.-ΕΠΑ.Σ.-Σ.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας.
Θεωρούμε ότι τέτοιες δράσεις είναι αναγκαίες και συνιστούν μεγάλη προσφορά στην τοπική μας κοινωνία. Ευελπιστούμε και σε μελλοντική συνεργασία.»
 
Φωτογραφικό Υλικό
 
Ενημέρωση και προβολή video από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξάνδρειας (κ. Γερόπουλο Γρηγόριο) για την αντιμετώπιση σεισμού και πυρκαγιάς, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου
 
Ενέργειες μαθητών κατά τη διάρκεια του σεισμού
 
 
Διάσωση εγκλωβισμένου ατόμου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω πυρκαγιάς
 
 
Διάσωση εγκλωβισμένου ατόμου από τις ομάδες «Αναζήτησης ατόμων που δεν έχουν παρουσιαστεί στο χώρο καταφυγής» και «Παροχής Πρώτων Βοηθειών» του σχολείου
 
 
 
Κατάσβεση πυρκαγιάς υγρού καυσίμου από εθελόντρια μαθήτρια με τη βοήθεια Πυροσβέστη, στο προαύλιο του σχολείου
 
pliroforiodotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου